Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dezbatere proiect noua lege a Educației, în Râmnicu Vâlcea

Filiala PNL Vâlcea anunță organizarea dezbaterii publice a proiectului noii legi a educației. Evenimentul va fi moderat de către președintele comisiei de învățământ, doamna inspector general Mihaela Andreianu, în data de 3 august 2022, ora 10:00, în sala de festivități a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”.

Având în vedere importanța legii și numărul foarte mare al celor interesați de prevederile ei, Partidul Național Liberal organizează asemenea dezbateri publice în fiecare județ. Datorită importanței acestui proiect de lege, sunt așteptați să participe la dezbateri reprezentanți ai sindicatelor din învățământ, ai asociațiilor de elevi și ai celor de părinți; după cum sunt binevenite și participările individuale ale celor interesați.

Organizatorii, împreună cu parlamentarii PNL Vâlcea, vor susține după dezbateri o conferință de presă în care vor prezenta punctele de vedere care au reieșit din acestea și care vor fi înaintate inițiatorului proiectului în cadrul mai larg al procesului de dezbatere publică a Legii.